Sant Jaume dels Domenys se suma al mes de l’oli d’oliva, en el marc de la Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Catalunya ha estat reconeguda aquest 2025 com a Regió Mundial de la Gastronomia, i el mes de novembre es dedica a l’oli d’oliva com a producte protagonista. El municipi de Sant Jaume dels Domenys s’ha adherit a aquesta iniciativa i organitzarà, el diumenge 30 de novembre, una jornada festiva oberta a tota la ciutadania al carrer Nou.
La celebració començarà a les 9 del matí amb una rostada amb oli d’oliva, que inclourà botifarra, cansalada i seques. Els tiquets es poden adquirir al preu de 5,50 € a l’Agrobotiga i a la Biblioteca Alfons Maseras fins al 27 de novembre.
A les 10 del matí, la jornada continuarà amb música en directe a càrrec d’ATZAR Versions.
Posteriorment, a les 11 del matí tindran lloc dos tallers oberts al públic:
– un taller de pintura creativa amb oli d’oliva, conduit per Taller de la Cuca,
– i un taller de cosmètica elaborada amb oli d’oliva, realitzat per Bocinets de Felicitat.
Al llarg del matí hi haurà també servei de Truck amb degustació de vins de Cellers Domenys, així com un tast d’oli novell.
L’activitat és organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, amb la col·laboració de Cellers Domenys, en el marc de la programació vinculada a la Regió Mundial de la Gastronomia 2025.


